Den frie Teaterfestival

Bliv inspireret og tag scenen – oplev Den frie teaterfestival på Den frie Lærerskole

Efter en periode med Corona-nedlukninger er vi klar igen på Den frie Lærerskole til at afholde en rigtig teaterfestival med alt hvad dertil hører. Her kan du møde og blive inspireret af andre efterskoler, højskoler og teaterskoler, som også elsker drama og teater.

Det foregår fredag d. 10. marts kl. 18-22 og lørdag d. 11. marts kl. 9–19 2023 

Vi sørger for en god start fredag, hvor man kan købe et måltid vegetarmad for 40 kr. ved ankomsten. Herefter venter spændende teateroplevelser på forskellige scener i løbet af fredag aften og hele lørdagen. Der vil være gæsteoptræden og workshops, hvor alle kan deltage. Lærerskolen sørger for overnatningsmulighed i hallen. Husk sovepose og liggeunderlag. Morgenmad er gratis.
Lørdag kan man også købe et måltid vegetarmad for 40 kr. om aftenen før I drager hjem. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i en bod i løbet af dagen.

Så hvis I har drama/teater/performance som fag på jeres skole, håber vi, I vil tage denne mulighed op, sætte kryds i kalenderen og være med.

Vi håber, I har noget med I gerne vil vise, det kan være et teaterstykke, gøgl, scener fra et teaterstykke, en spændende fremvisning, stand-up, workshop…….alt er muligt, så længe det er en scenisk fremvisning. Stykket I kommer med skal max. vare 1 time og skal kunne sættes op på en time og tages ned igen på 30 min. Man er også velkommen bare som publikum.


Sæt kryds i kalenderen nu og tilmeld dit hold ved at skrive en mail til Hanne Kirk på:
hannekirk66@gmail.com 


Skriv hvad I kommer med, hvor længe stykket varer og om I overnatter. Desuden om I spiser med fredag aften og lørdag aften – og om I er der til morgenmad lørdag. Eller om I har specielle ønsker til, hvornår I vil spille.

Tilmelding: Hurtigst muligt senest uge  8

Program for Den frie Teaterfestival 2023 følger efter tilmeldingsfristen.

Med venlig hilsen Drama-fagudvalget på Den frie Lærerskole og Hanne Kirk 

Kontakt: Dramalærer Hanne Kirk, e-mail: hannekirk66@gmail.com 

Tlf.: 24 41 67 05
Adresse: Svendborgvej 15, 5762 Vester Skerninge