Elevforeningen

Velkommen til elevforeningens hjemmeside

Nu kan du melde dig ind i elevforeningen ved blot at trykke på linket her nedenfor! 

For dimittender: Elektronisk indmeldelse i elevforeningen

For ansatte/tidligere ansatte: Elektronisk indmeldelse i elevforeningen 

Hvorfor er det nu pludseligt så vigtigt?

Fordi det er jeres medlemskontingent vi er helt afhængige af for at kunne lave gode elevmøder og for at være din kontakt til din elskede gamle Lærerskole.
Hvert år kommer der mange glade gamle elever til elevmødet, men alt for få af jer støtter elevforeningen med et medlemskab. Og det bliver svært at holde standarden hvis antallet af medlemmer ikke stiger!
Så overvej om du sætter pris nok på elevmødet og den kontakt som elevforeningen formidler, til også at støtte den med kun 150 kr. en gang om året?!

Facebook:

Meld dig ind i Elevforeningens Facebook gruppe: “Den frie Lærerskoles Elevforening”. Her finder du dine gamle venner fra Lærerskolen. Du kan desuden følge med i hvad der sker i Elevforeningen, skrive meddelelser, hører om elevmødet mv. Der er pt. over 700 med i gruppen! og det er selvfølgelig helt gratis. Du finder gruppen HER

Vi håber at du vil hjælpe os med til at gøre siden bedre. Skriv derfor ros, ris og idéer til hvordan siden kunne blive endnu mere interessant for dig at besøge! Skriv til: andreaspackroff@gmail.com

Venlig hilsen

Elevforeningsbestyrelsen