Videreuddannelse

Videreuddannelse

 

Velkommen til Efter- og videreuddannelse ved Den frie Lærerskole. Vi sigter i særlig grad på at skabe gode rammer og betingelser for Efter-videreuddannelse til de frie skoler.

Vi står til rådighed for skoler og grupper, der ønsker at arbejde med afklaring og forståelse af skolesyn, værdigrundlag og praksisforståelser, med henblik på at definere skolens sigte i det moderne samfund. Derfor tilbyder vi et bredt spænd af forskellige kursusforløb fra korte afgrænsede faglige forløb og konferencer til hele pædagogiske diplomuddannelser.

Den frie Lærerskole har et netværk af fagligt dygtige undervisere, der kan indgå i dialog med skolerne om, hvordan det ønskede kursusindhold skal se ud.

Efter- og videreuddannelse kan finde sted på de enkelte frie skoler, eller i tilknytning til Den frie Lærerskoles kursuscenter Borgen. Der er også muligheder for at flere frie skoler kan finde sammen om et kursusforløb og afholde det i fællesskab på Den frie Lærerskole. Vi har afprøvet de fleste kombinationer og har gjort gode erfaringer med dem, som vi gerne deler ud af.

I menuen til venstre kan du danne dig et overblik over, hvad vi tilbyder i øjeblikket.

Har du brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte uddannelses- og kursusleder Bent Hansen på bent@laererskolen.dk