Kollegier

Samtidig med, at man får besked på optagelse på Den frie Lærerskole (medio maj), tilsendes en liste over de boliger, som er ledige på skolen til august.

Man sender en ansøgning med 3 boliger i prioriteret rækkefølge retur til os.

Derefter trækkes der lod mellem boligerne og man får besked i slutningen af maj på, om man har fået en bolig.

Vi kan ikke garantere, at man får en af de 3 ønskede boliger. Men alle plejer at få en bolig på skolen inden studiestart.

Skolen har 75 værelser og 6 lejligheder. Derudover udlejes der gennem Brimer-kollegierne 32 værelser og 26 lejligheder (lejlighederne er fortrinsvis forbeholdt børnefamilier og par).

Til alle værelserne på Den frie Lærerskole og i Brimer-kollegierne er der fælles køkken og bad/toilet. Det betyder, at du skal være indstillet på at indgå i et forpligtende fællesskab, for at det bliver et rart sted at bo.

Værelserne er ikke møbleret. Så man skal selv medbringe møbler (skolen stiller dog et skab til rådighed).

I fælleskøkkenerne er der ofte allerede en masse fælles køkkenredskaber, spisebord og stole. Så tag kun de vigtigste køkkenredskaber med fra starten.

Lejen afhænger af lejemålets størrelse. Den billigste bolig (7m2) koster 9.500 kr. pr. år og det dyreste (63 m2) 45.500 kr. pr. år. De fleste værelser ligger dog i niveauet 16.500 kr. om året (18 m2). Hertil kommer varme og elforbrug.

Der betales indskud til boligerne inden indflytning på op til 2.500 kr.

Boligerne er klargjorte til indflytning fra 1. august

Der må IKKE holdes husdyr på skolens område.

Læs om de enkelte kollegier her